Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen opgepakt vanwege drugsbezit

Toegevoegd: 23-11-2020, 12.39 uur
De aangetroffen drugs.
De aangetroffen drugs.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op een locatie die bekendstaat vanwege drugsoverlast heeft de politie zondagmiddag twee mannen aangehouden vanwege drugsbezit.

Een politieagent zag op een parkeerplaats bij een basisschool in Vlissingen een auto geparkeerd staan met daarin twee mannen. "Omdat over dit plekje recent nog meldingen waren gemaakt van drugsoverlast, stelde de collega een controle in. Uit de auto kwam een behoorlijke henneplucht. Al snel bleek dat er een behoorlijke hoeveelheid hennep in de auto lag. De beide mannen werden hierop aangehouden", zo vertelt de politie.

Na de aanhouding vonden agenten bij één van de mannen ook nog een bol wit poeder. Uiteindelijk werden ruim 47 gram hennep, 3 gram cocaïne en een joint aangetroffen. Na verder onderzoek werd één van de twee mannen door de officier van justitie verantwoordelijk gehouden. Hij is met een dagvaarding naar huis gestuurd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren