Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie heeft nog geen zicht op dader steekpartij

Toegevoegd: 26-11-2020, 13.28 uur
De plaats delict bij de Acacialaan in Bruinisse.
De plaats delict bij de Acacialaan in Bruinisse.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - De politie weet nog altijd niet wie vorige week donderdag in Bruinisse een 22-jarige man neerstak. De eerder aangehouden verdachte blijkt niets met de zaak van doen te hebben. Het politieonderzoek loopt nog en men is nu specifiek op zoek naar een auto.

Op de bewuste donderdagavond kreeg de politie rond 19.45 uur een melding binnen dat op de Acacialaan in het dorp een gewonde man lag. Het bleek te gaan om een 22-jarige inwoner van de gemeente Schouwen-Duiveland. Hij had een ernstige steekwond. Hij werd met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. In de nacht van donderdag op vrijdag werd rond 02.45 uur een 19-jarige man uit Bruinisse als verdachte aangehouden. Uit onderzoek blijkt echter dat hij niets met de zaak te maken heeft. Hij is om die reden dan ook op vrije voeten gesteld.

Een buurtonderzoek heeft geen spoor naar andere verdachten opgeleverd en daarom is de politie op zoek naar mensen met camera’s waarop mogelijk iets te zien is van een witte en een grijze auto die die vrijdag op of rond 19.45 door de Deltastraat reden en daarna elders door het dorp moeten hebben gereden. “Het grijze voertuig zou mogelijk die avond in de Noordstraat een aanrijding hebben veroorzaakt”, zo vertelt de politie vandaag. De auto’s zouden te zien moeten zijn tussen 19.00 en 20.15 uur.

De politie zoekt ook nog een aantal jongeren die rond het tijdstip van het incident op het veldje achter de leegstaande woningen in de Deltastraat waren. “Deze jongeren zouden nog met het slachtoffer gesproken hebben voor het incident. De politie zou graag met hen in contact komen”, zo zegt een woordvoerder.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren