Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brommobiel op z’n kant van talud, één gewonde

Toegevoegd: 26-11-2020, 19.02 uur
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Bij een eenzijdig ongeluk met een brommobiel nabij Kamperland is donderdag aan het begin van de avond iemand gewond geraakt.

De bestuurder reed rond 17.55 uur over de Vredenhofweg tussen De Banjaard en de Oosterscheldekering. Door onbekende oorzaak reed de bestuurder na een bocht in de rechterberm om vervolgens van een talud te rijden. De brommobiel belandde op zijn kant naast een sloot, parallel aan de N57.

Na de melding werden zowel de brandweer als de politie en de ambulancedienst opgeroepen maar de situatie bleek niet ernstig. De persoon is in de ambulance behandeld en rond 18.40 uur naar een ziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf zal de brommobiel gaan takelen.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren