Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser in botsing met pakketbezorger in Goes

Toegevoegd: 27-11-2020, 10.01 uur - Update: 27-11-2020, 22.02 uur
Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Een fietser is vanochtend op een kruising in Goes gewond geraakt bij een botsing met een bestelbus van een postbedrijf.

De fietser en de automobilist kwamen omstreeks 08.00 uur met elkaar in botsing op de kruising van de Voorstad en de Zonnebloemstraat. Een ambulanceteam heeft zich over de fietser ontfermd. Hij is vervolgens voor nader onderzoek naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De bestuurder van de bestelbus bleef ongedeerd.

De politie heeft de automobilist laten blazen maar hij bleek niet onder invloed van alcohol te hebben gereden. De man kon na het afleggen van een verklaring zijn route vervolgen.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
.......... (28-11-2020 om 06:47)
Waarom niet laten blazen?? Wel eens gehoord van 'rest alcohol'? Zoek maar op!
VdVonck (27-11-2020 om 17:06)
Irrelevant of het een bestelbus van een postbedrijf of van een slagerij is. Het laten blazen is gewoon triest. Ik zou het vertikken op de vroege ochtend. Zodra duidelijk was dat er niets aan de hand was had die Audi weer op de snelweg moeten rijden.
pipo (27-11-2020 om 14:05)
om 8.00 uur laten blazen,!! was onderweg naar carnaval! dombo
Cookie-instellingen beheren