Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schuurtje Tholen gaat in vlammen op

Toegevoegd: 27-11-2020, 23.32 uur
De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting.
De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

THOLEN - Op het volkstuinencomplex aan de Koningin Julianastraat in Tholen is vrijdagavond een schuurtje tot op de grond toe afgebrand. Bij de brand kwam flink wat rook vrij. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting.

Naast de Thoolse brandweer kwam ook de waterwagen uit Sint-Annaland met spoed ter plaatse om te voorzien in voldoende bluswater. De brandweer is in de afgelopen tijd al meerdere keren uitgerukt voor branden op het volkstuinencomplex. Of er een verband is tussen de branden, is onderdeel van het politieonderzoek.

Agenten sloten de afrit van de Nieuwe Postweg (N286) tijdelijk af om de brandweer voldoende ruimte te geven om de brand te blussen. Na iets meer dan een uur konden de twee brandweerwagens terugkeren naar de kazerne.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren