Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestelauto belandt in bosjes Oostkapelle

Toegevoegd: 27-11-2020, 23.35 uur
De bestuurder van de bestelauto bleef ongedeerd.
De bestuurder van de bestelauto bleef ongedeerd.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

OOSTKAPELLE - Een bestelauto is vrijdagavond bij de Munnikweg tussen Oostkapelle en Vrouwenpolder van de weg geraakt en in de bosjes tot stilstand gekomen. Er is niemand gewond geraakt.

De bestuurder reed even voor 22.00 uur in de berm. Hij kwam reed vervolgens wat boompjes omver en kwam in de bosjes tot stilstand. Na de melding bij de alarmcentrale werden ook de brandweer en de ambulancedienst opgeroepen, maar de automobilist bleek ongedeerd te zijn gebleven.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft het de bestelauto getakeld. De weg was vanwege de berging tijdelijk afgesloten. Over de oorzaak van het ongeluk is niets bekend.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ton (29-11-2020 om 14:25)
Ja, Klaas die snap het, mensen die online bestellen vragen altijd om, ik zeg maar iets, 130 te rijden waar je 80 mag, of 70 in een woonwijk. Gelukkig is dit autootje van de weg ( zal wel een nieuwe komen met nog meer pk's )
@klaas vaak (29-11-2020 om 08:58)
Het ligt aan de mensen die online bestellen? Waar haal je die onzin vandaan? Een bestuurder is ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor zijn of haar gedrag!
Klaas vaak (28-11-2020 om 22:31)
Heb ook wel eens zo'n red je pakket idioot met een noodgang door de staat gehad. Verbaast mij niets dat ze van de weg af vliegen met hun slecht onderhouden voertuigen. Het is wachten op een ongeluk met slechte afloop. Maar uiteindelijk ligt het wel aan de mensen die online bestellen., en ja simsalabim ook ik doe dat.
Ton (28-11-2020 om 10:59)
Heet ie niet gehoord waarschijnlijk, laatst zag ik zo'n grote bus van een pakketbezorger, 2 gladde banden aan de voorzijde. Maar ja, schijnen per afgeleverd pakketje betaald te worden en denken dat dit alleen bij een ander gebeurt.
Rob (28-11-2020 om 09:38)
Tja ...wat een idioot...reed hier voorbij met 90! Lekker als je dit soort gasten als werknemer in dienst hebt! Red je pakketje...jaja...busje niet meer.....en als dit soort types zichzelf doodrijden ok...maar niet een ander
koos (28-11-2020 om 00:19)
Deze gek kwam met slippende banden een pakket bezorgen bij ons in de wijk en reed net zo gestoord weer weg. Ik riep nog dat hij normaal moest doen!
Cookie-instellingen beheren