Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bekneld in auto na ongeluk Kamperland

Toegevoegd: 28-11-2020, 03.59 uur
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Bij een eenzijdig verkeersongeluk op het Stroodorp in de polder bij Kamperland is in de nacht van vrijdag op zaterdag een man bekneld komen te zitten.

Het slachtoffer zat in een personenauto die rond 01.40 uur frontaal tegen een boom reed. De brandweer van Kamperland heeft twee portieren uit de auto geknipt om het slachtoffer uit zijn benarde positie te bevrijden. Samen met de aanwezige ambulancemedewerkers werd de gewonde omstreeks 02.30 uur uit het zwaar beschadigde autowrak gehaald. Hierna is het slachtoffer met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

De Renault Clio kon rond 03.00 uur worden getakeld door bergingsbedrijf Van Halst uit Kamperland. Vanwege het ongeluk was de weg ter plekke tijdelijk afgesloten voor al het verkeer. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren