Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle brand in papiercontainer Arnemuiden

Toegevoegd: 28-11-2020, 12.13 uur - Update: 29-11-2020, 03.03 uur
De brandweer van Arnemuiden heeft de containerbrand geblust.
De brandweer van Arnemuiden heeft de containerbrand geblust.
© Foto: Facebook Brandweerkazerne Arnemuiden
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De brandweer van Arnemuiden is zowel vannacht als vanochtend uitgerukt voor brand in een grote papiercontainer in het dorp.

De spuitgasten moesten rond 00.05 uur voor de eerste keer uitrukken naar de inzamelcontainer bij de Van Cittersweg. Toen de blusploeg arriveerde stond de inhoud van de container al volledig in lichter laaie. Met behulp van hoge druk hebben de brandweerlieden het oud papier en karton geblust. Vanochtend rond 10.30 uur moest de inhoud van de container nog even worden nageblust.

Volgens Voetbalvereniging Arnemuiden, de club die de papierinzameling organiseert, is degene die de brand heeft gesticht vastgelegd op bewakingsbeelden. "De camerabeelden mogen nog niet online maar de brandstichter (jongen/jongeman met witte sneakers, spijkerbroek en zwarte jas) is behoorlijk goed te zien. En z’n handlanger goed te horen", zo laat de vereniging weten via social media.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (28-11-2020 om 16:00)
Hoop dat ze de dader(s) snel pakken. Kan echter een probleempje zijn want ze zeggen daar vaak, die van mij doet dat niet :)
Pedro de vlaaminck (28-11-2020 om 14:56)
Brandstitichters hebben het vannacht druk ge had in Zeeland
Michelle (28-11-2020 om 13:58)
Mogen we géén vuurwerk hebben we toch wat te doen!
Cookie-instellingen beheren