Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandmelding fietsenstalling blijkt mee te vallen

Toegevoegd: 28-11-2020, 21.54 uur
Ter plekke bleek er geen brand (meer) te woeden.
Ter plekke bleek er geen brand (meer) te woeden.
© Foto: Brandweer Sluiskil
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - De brandweer van Sluiskil is zaterdag aan het einde van de middag met spoed uitgerukt nadat was gemeld dat er brand woedde in de fietsenstalling bij een schoolgebouw.

De vermeende brand aan de Spoorstraat werd rond 16.35 uur gemeld. De brandweer rukte met spoed uit en was snel ter plekke aangezien het brandadres zich vlakbij de kazerne bevindt. Ter plaatse bleek er geen sprake te zijn van brand. Wel werden nog wat rook en een brandlucht waargenomen.

De brandweer vermoedt dat ter plekke vuurwerk is afgestoken of dat een klein brandje heeft gewoed. Verdere inzet van de brandweer was in ieder geval niet nodig.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren