Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 59 km

Ernstig ongeluk op A58 bij Kapelle

Toegevoegd: 29-11-2020, 02.07 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een personenauto is vannacht bij Kapelle van de A58 geraakt en vervolgens over de kop geslagen. Er is één persoon gewond geraakt. Hij is door de brandweer bevrijd.

Bij de hulpdiensten werd omstreeks 00.30 uur melding gemaakt van het ongeluk, dat ter hoogte van bedrijventerrein De Smokkelhoek in Kapelle gebeurde op de rijbaan richting Vlissingen. Zowel de politie als de brandweer als de ambulancedienst werden opgeroepen om hulp te verlenen. Er werd ook een traumahelikopter gealarmeerd, maar die kwam uiteindelijk niet ter plekke.

De brandweer heeft aan de passagierszijde een deur uit de auto gehaald om de bijrijder te bevrijden. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De bestuurder is ongedeerd gebleven. Hij moest wel met de politie mee naar het bureau om een alcohol- en drugstest te doen. Of er ook daadwerkelijk reden was om aan te nemen dat hij onder invloed verkeerde, is niet bekend.

De snelweg was vanwege het ongeluk enige tijd volledig dicht in de richting van Vlissingen. Bergingsbedrijf De Moor werd opgeroepen om de zwaar beschadigde personenauto te takelen. Tegen 01.50 uur kon het wrak worden afgevoerd, rond 02.15 uur was de snelweg weer helemaal vrij.

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren