Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Man komt onder eigen bestelbus en overlijdt

Toegevoegd: 18-02-2021, 10.33 uur
De traumahelikopter vloog door naar het ziekenhuis in Goes.
De traumahelikopter vloog door naar het ziekenhuis in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

WOLPHAARTSDIJK - Een 65-jarige man uit Hulst is gisteren overleden nadat hij in Wophaartsdijk vermoedelijk werd overreden door zijn eigen bestelbus.


Getuigen zagen rond 16.00 uur in de Burgemeester van Overenstraat in Wolphaartsdijk een bedrijfsbus achteruit rijden zonder dat er een bestuurder in zat. Ze zijn gaan kijken en troffen een man aan die gedeeltelijk onder de bus lag. De getuigen belden direct de hulpdiensten en die kwamen ter plaatse. De man was op dat moment nog bij kennis, aldus de politie.

De opgeroepen traumahelikopter landde niet in Wolphaartsdijk maar bij het Admiraal De Ruyterziekenhuis (ADRZ) in Goes. Nadat de gewonde Hulstenaar met spoed naar het ziekenhuis was gebracht is hij daar komen te overlijden, zo meldt de politie. Hoe het ongeval kon gebeuren wordt nog onderzocht. Inmiddels zijn getuigen gehoord en is de familie van de man op de hoogte gesteld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anneke. (18-2-2021 om 21:09)
WAt een triest bericht . Ik wens de fam veel sterkte en veel kracht toe met dit grote verlies
Nn (18-2-2021 om 12:33)
Waarom kon de traumahelikopter niet in wolfhaarsdijk landen? Goes is in deze situatie ver weg ,om dan de persoon te helpen .Misschien had deze meneer dan toch het kunnen overleven. Sterkte voor de fam.
regina de munck (18-2-2021 om 11:04)
Heel veel sterkte toegwenst aan de familie en vrienden
Cookie-instellingen beheren