Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Vrachtwagen gekanteld Industrieweg Sluiskil

Toegevoegd: 15-03-2021, 19.35 uur - Update: 15-03-2021, 19.42 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Op de Industrieweg bij Sluiskil is aan het einde van de middag een tankwagen gekanteld. De bestuurder van de vrachtauto is gewond geraakt.


Het eenzijdige verkeersongeluk gebeurde rond 17.40 uur tussen het terrein van Yara en de op- en afrit bij Axel. De vrachtwagen raakte hier in de rechterberm, maakte een slinger en belandde op zijn kant. De chauffeur van de vrachtwagen, een tankwagen geladen met Adblue, is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Over de aard en de ernst van zijn letsel is niets bekend.

Vanwege het ongeluk is de weg ter plekke deels gestremd. De opgeroepen brandweerploeg uit Axel staat nog stand-by. Andere opgeroepen brandweerwagens zijn terug naar de kazerne. De tankwagen raakte niet lek. Wel was er een diesellekkage.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem van Ruiten. (16-3-2021 om 16:47)
Als internationaal tankwagenchauffeur was ik destijds niet de vlugste ,nee...….. men stuurde mij nog al eens met weekendritten. Dan kon de luilak onderweg weer meer dan een dag stilstaan en uitrusten. Maar als ik kijk wat hier gebeurd is dan is zo te zien de winst er toch ook wel af. Allen sterkte.
Rick (16-3-2021 om 10:22)
Waarschijnlijk uitgeweken voor overstekend groot wild ;-)) Zijn mobiel lag nog in de cabine, stond nog aan, zag ik..... Bekende manoeuvre: rechts de berm in geraken, schrikreactie: in paniek het stuur omgooien naar links, de linkerberm proberen te vermijden, weer een ruk naar rechts, dan gaat een volle tankwagen wel overstag. By the way: de 2 mannen op min. 0.51 naast de brandweerman horen hun mondkapje ook over hun neus te dragen! En die anderhalve meter zijn ze ook vergeten....
Cookie-instellingen beheren