Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Glaszetter belandt met voertuig in sloot N59

Toegevoegd: 16-03-2021, 09.58 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Langs de N59 tussen Nieuwerkerk en Zierikzee is vanochtend een glaszetter met zijn bestelbus in een sloot gereden. Hij raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde omstreeks 07.55 uur, net voor de kruising met de Oudepolderdijk. De glaszetter raakte vermoedelijk onwel en reed met zijn voertuig via de parallelweg van het talud om vervolgens in de lager gelegen sloot te belanden. Na de melding werd de brandweer opgeroepen maar de gewonde chauffeur zat niet bekneld. Wel moest hij met spoed per ambulance overgebracht worden naar een ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Kuzee is ter plekke met een zwaar bergingsvoertuig om de auto te takelen. Een reguliere bergingswagen bleek immers niet voldoende toegerust te zijn om de klus te klaren. Er is sprake van een diesel- en olielekkage en daarom zijn zogeheten oliedammen in de sloot gelegd om de verspreiding tegen te gaan.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel de Bruijn (16-3-2021 om 12:12)
Ik ben ook wel eens de sloot in gereden. Ik kan je wel vertellen dat dat geen pretje is.
Cookie-instellingen beheren