Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Ernstig auto-ongeluk Grevelingenstraat Zierikzee

Toegevoegd: 16-03-2021, 16.08 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Op de Grevelingenstraat in Zierikzee is vanmiddag een personenauto over de kop gevlogen. Er is één persoon zwaargewond geraakt, zo meldt de politie.


Het ongeluk gebeurde rond 14.00 uur nabij de kruising met het Haringvlietplein. Omdat werd uitgegaan van een mogelijke beknelling werd vrijwel direct de brandweer opgeroepen. Naast de ambulancedienst werd ook de Rotterdamse traumahelikopter ter plekke gestuurd. Volgens de politie is de bestuurder van de auto ernstig gewond geraakt. Hij is met de traumahelikopter naar een ziekenhuis gebracht.

Over de oorzaak van het (voor zover bekend) eenzijdige ongeluk is nog niets bekend. Wel is duidelijk dat de auto een paaltje raakte en vervolgens op zijn kop belandde. De verkeerspolitie doet onderzoek naar de toedracht. Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om het voertuig te takelen. De weg was ter plaatse enige tijd afgesloten voor al het verkeer maar kon weer deels open nadat de meeste hulpverleners weer waren teruggekeerd naar hun posten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (16-3-2021 om 20:35)
De garage is in ieder geval vlakbij........
Cookie-instellingen beheren