Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 17 km

Onwel geworden man richt ravage aan in Stavenisse

Toegevoegd: 16-03-2021, 23.03 uur
Door: Remi Mesu

STAVENISSE - Een automobilist heeft dinsdagavond in Stavenisse een auto geramd. Dit voertuig schoot vervolgens door tegen een andere auto. De bestuurder was vermoedelijk onwel geworden waarop hij de controle over zijn voertuig verloor.


Omwonenden van de Voorstraat schrokken zich rond 21.00 uur een ongeluk toen de automobilist de macht over het stuur verloor. De chauffeur gaf plotseling veel gas waarop de auto met hoge snelheid tegen een geparkeerde auto botste. Dit voertuig duwde vervolgens een derde auto achteruit. Uiteindelijk kwam de auto van de man tegen een boom tot stilstand.

Volgens getuigen zou de man onwel zijn geworden waardoor het ongeluk gebeurde. De traumahelikopter werd opgeroepen maar hoefde uiteindelijk niet meer ter plekke te komen. De bestuurder van de auto is volgens getuigen met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Alledrie de auto's liepen schade op en moesten door bergingsbedrijven worden getakeld.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (17-3-2021 om 19:48)
Het zal je geparkeerde auto maar weer zijn!!!!
schot--willem (17-3-2021 om 10:31)
om zulke ongelukken te vermijden heb ik mijn rijbewijs ingeleverd: de kans op een hypo werd te groot. stel dat daar mensen liepen dat zou zelfs tot doden kunnen lijden.
Cookie-instellingen beheren