Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Letsel bij botsing Lekstraat Oost-Souburg

Toegevoegd: 17-03-2021, 20.38 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - Bij een botsing in Oost-Souburg is vanavond tenminste één persoon gewond geraakt. Twee voertuigen raakten beschadigd.


Het ongeluk gebeurde even voor half acht op de Lekstraat. Bij een verkeersremmer, waar de rijbaan is versmald, kwamen twee personenauto met elkaar in botsing. Er zijn twee ambulances ter plaatse gekomen die de betrokkenen hebben gecontroleerd. Eén persoon is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Tenminste één ander kon ter plaatse worden behandeld.

De politie heeft diverse verklaringen opgenomen. Over de toedracht van het ongeluk is nog niks bekend gemaakt. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de beschadigde voertuigen weggesleept.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (19-3-2021 om 11:03)
En sinds wanneer zijn weg versmallingen verboden? Joris. Let wel wegen zijn niet het probleem van ongelukken, de gebruikers zijn de oorzaak.
Joris (18-3-2021 om 19:50)
@Adri: Er is niets geregeld dus niemand heeft voorrang. In Goes weet ik in de Troelstralaan zo'n versmalling en daar staan gewoon borden dat de een voorrang heeft. Nu heeft niemand schuld omdat de wegbeheerder een gevaarlijke situatie creëert en daarom moet de rekening naar de gemeente Vlissingen. Bord F05 en F06 plaatsen en de situatie is geregeld.
Piet (18-3-2021 om 10:44)
Een geval elkaar het licht in de ogen niet gunnen :) dat maakt brokken
Adri (18-3-2021 om 07:51)
Voorrang is een recht, geen plicht.... ;-)
Joris (17-3-2021 om 22:29)
Rekening bij de wegbeheerder leggen, de gemeente Vlissingen in dit geval. Obstakels aan beide zijden van de weg zodat verkeer dat elkaar tegemoet komt allebei door het midden moet zonder dat er voorrang is geregeld. Een zeer slechte en gevaarlijke constructie. Wettelijk verboden maar Vlissingen doet het gewoon.
Cookie-instellingen beheren