Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Motorrijder onderuit Isabellaweg IJzendijke

Toegevoegd: 20-03-2021, 17.52 uur
Door: Remi Mesu

IJZENDIJKE - Een motorrijder is zaterdagmiddag van de weg geraakt bij de kruising van de Isabellaweg en de Weg aan Het Verlaat in IJzendijke. De bestuurder wilde vermoedelijk een afslaande tractor inhalen toen hij moest remmen en daarbij de controle over de motor verloor. 


De motorrijder probeerde rond 15.00 uur vermoedelijk het afslaande landbouwvoertuig in te halen toen hij onderuit ging en van de weg af gleed. Een brandweerploeg die toevallig in de buurt aan het oefenen was, kwam als eerste ter plaatse. Vervolgens sloten twee ambulanceteams en de politie zich bij de hulpverlening aan. De bestuurder van de motor is met ernstige verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Voor het onderzoek sloot de politie de Isabellaweg tijdelijk af. De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) deed onderzoek naar onder meer de afmetingen en het gewicht van het landbouwvoertuig alsmede de snelheid van de motorrijder. 


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (21-3-2021 om 20:37)
Wat een paar hier zeggen is gewoon wasr: zelden hoor je het vervolg. Hoe het gebeurt is. Terwijl we daar met zn allen misschien van kunnen leren... In ieder geval : beterschap voor de motorrijder. Hopelijk komt hij er weer bovenop.
Kees (21-3-2021 om 19:16)
Ik weet natuurlijk niet wie hier schuldig is ,maar ik rij ook regelmatig met landbouw voertuigen en er zijn gewoon veel automobilisten die nog inhalen als ik richting aan heb gegeven geduld hebben is er niet meer bij tegenwoordig
fietser (21-3-2021 om 10:19)
Dat heb je op deze stille wegen, geluk dat ie niet op voorwiel is gereden anders had ie het zeker niet overleefd. Beterschap. Ze willen de weg gaan aanpakken, ook de fietspaden moeten breder. Zo'n joekel kun je maar beter even niet met hoge snelheid inhalen en denk dat er toch ook wel remlichten te zien zijn geweest. Droevig weer en de boer weer in de min!?
Darco (21-3-2021 om 09:37)
Misschien ook eens afvragen hoe hard te motor reed, en motor rijden is ook situatie inschatten en geduld hebben.
AntiGSM (21-3-2021 om 00:52)
@Grote Smurf, je hebt gelijk wat betreft richting aangeven. Levensgevaarlijk dat veel mensen dat gewoon verdommen om te doen en de Politie controleert er niet of nauwelijks op en geven er zelden boetes voor. Hier is de oorzaak nog niet bekend maar daar horen we zelden nog iets over.....
Ronald (20-3-2021 om 23:34)
Grote Smurf ; U werkt vast en zeker bij de VOA ?
Cookie-instellingen beheren