Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Brand in leegstaand kantoorgebouw Middelburg

Toegevoegd: 25-03-2021, 12.55 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - In een leegstaand kantoorgebouw in Middelburg heeft donderdagochtend een klein brandje gewoed. De brandweer moest het gebouw in om de brand te blussen.


Rond 11.45 uur kregen de hulpdiensten een melding binnen van een brandje in het kantoorgebouw in de Middelburgse wijk Dauwendaele. Eenmaal aangekomen moest een houten plaat die het voor het raam zit verwijderd worden zodat de bluslieden het leegstaande gebouw Goudend in konden.

Eenmaal binnen konden de brandweermannen de brand vlot blussen. Rond 12.20 uur kon de houten plaat weer voor het raam getimmerd worden en kon de brandweer vertrekken. Waardoor de brand is ontstaan is niet duidelijk,


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pollewops (26-3-2021 om 07:00)
Zonde, gebouwen horen niet leeg te staan.
willem (25-3-2021 om 13:45)
daar wordt regelmatig ingebroken. veel wordt vernield tijd dat gebouw af te breken OF om te vormen tot woningen. nu verloederd het met de dag
Cookie-instellingen beheren