Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Te water geraakte auto blijkt 'oefenwrak'

Toegevoegd: 30-03-2021, 12.33 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Geen gedumpte auto maar een oefenwrak van de brandweer. Het politie-onderzoek naar de vondst van een te water geraakte auto in Tholen blijkt te berusten op een misverstand.


Meerdere politie-eenheden gingen vanochtend rond 09.00 uur ter plekke nadat was gemeld dat bij de haven aan de Schelde-Rijnweg naast een steiger mogelijk een voertuig in het water zou liggen. De agenten stelden een onderzoek in en constateerden dat er inderdaad een auto te water lag.

De assistentie werd ingeroepen van het Landelijk Team Onderwaterzoekingen (LTOZ) van de politie en die deed onderzoek met sonar. Omstreeks 12.15 uur meldde de politie dat bij nader onderzoek sprake bleek te zijn van een 'oefenwrak' van de brandweer. Feitelijk was er dus niets aan de hand. Het onderzoek kon na deze constatering dan ook direct worden stopgezet.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remco (30-3-2021 om 17:54)
Vreemd dat dit niet met een herkenbaar boeitje is gemarkeerd.
Grote Smurf (30-3-2021 om 12:47)
Hahaha, lekker afgestemd onder elkaar. Ach, hun kunnen er achteraf ook wel om lachen denk ik. Ik zie het al voor me, de politie duikt erin en vindt op het stuur een sticker geplakt met de tekst; "afblijven, dit is een oefenauto van de brandweer".
Cookie-instellingen beheren