Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

KNRM evacueert opvarende van zeeschip

Toegevoegd: 10-04-2021, 21.31 uur
De patiënt is overgedragen aan de ambulancedienst.
De patiënt is overgedragen aan de ambulancedienst.
© Foto: KNRM Neeltje Jans
Door: Roland de Jong

NEELTJE JANS - De redders van het KNRM-station Neeltje Jans zijn vrijdagavond uitgevaren om een opvarende van een schip te halen op de Noordzee.


De redders werden rond 21.20 uur opgepiept om naar het station te komen vanwege een medische evacuatie. Het schip waarop de patiënt zich bevond, voer zo'n 30 kilometer noord-oostelijk van het station. 

Nadat de patiënt aan boord was gebracht van de reddingboot Koopmansdank, werd koers gezet naar het station Neeltje Jans. Hier stond een ambulanceteam gereed om de persoon over te nemen en naar het ziekenhuis te brengen.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Toon (11-4-2021 om 14:30)
Voor mij onbegrijpelijk dat zeer lovenswaardige en onmisbare instanties zoals de KNRM moeten bestaan van giften en fooitjes. Allang hadden regeringen een ruim budget in de begroting moeten opnemen om dergelijke instanties in stand te kunnen houden. Voor al die medewerkers/vrijwilligers neem ik mijn hoed af. Hulde aan hen!!! Van al die liegende, bedriegende, onzin uitkramende zakkenvullers uit den haag kan ik alleen maar walgen. Zo'n rijke zeevarende natie, die 100'den miljarden per jaar uitgeeft en geen budget vrijmaakt voor mensen, die een voorbeeld zijn voor anderen. Mijn voorstel is: trap dat stelletje ego's de WW in en steek het geld dat vrijkomt in nuttige instanties, zoals deze. Die verdienen het. Niet een stelletje kakelende kippen.
een inwoner (10-4-2021 om 23:12)
Mooi werk gedaan , Chapeau hulpverleners ,We kunnen ze niet missen ,
Cookie-instellingen beheren