Weerbericht:
Enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Burgernet succesvol ingezet bij vermissing tieners

Toegevoegd: 18-04-2021, 16.48 uur - Update: 18-04-2021, 17.08 uur
Burgernet succesvol ingezet bij vermissing tieners
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft zondag met succes een Burgernetbericht verspreid vanwege de vermissing van twee tieners. De twee zijn in goede gezondheid aangetroffen.


De vermiste kinderen, een meisje van 12 jaar oud en een jongen van 14 jaar oud, werden voor het laatst gezien in de omgeving van de Golsteinseweg in Middelburg. Rond 16.20 uur werd via Burgernet een oproep verspreid om naar de tieners uit te kijken en om de politie te bellen als de twee werden gezien.

Kort voor 17.10 uur kon de politie de Burgernetactie weer beëindigen omdat de kinderen weer waren teruggevonden. Volgens de politie gebeurde dat dankzij de oplettendheid van de Burgernetdeelnemers.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren