Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Woningbrand Schuttershofstraat Middelburg

Toegevoegd: 12-02-2007, 23.00 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de Schuttershofstraat in het centrum van Middelburg heeft maandagavond korte tijd een binnenbrand gewoed.

Rond kwart over acht had de bewoner van de woning een sigaartje gerookt op de bank in zijn woonkamer. Na het 'doven' van de sigaar was de man naar zijn schuurtje gegaan.

Vervolgens ontstond er een smeulend brandje in de kussens van de bank. Enkele omwonenden werden echter gealarmeerd door een rookmelder in de woning. Zodoende kon de brand in een vroeg stadium worden ontdekt.

De Stadsgewestelijke brandweer rukte uit met een tankautospuit en een ladderwagen. Toen de brandweerlieden ter plaatse kwamen, was de brand echter snel onder controle. De ladderwagen hoefde niet te worden ingezet.

Na het ventileren van de woning kon de brandweer weer inrukken. Als gevolg van de brand raakten het kussen beschadigd. Ook ontstond er lichte rookschade in de woning.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750