Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Motorrijder gewond bij ongeluk Oosterland

Toegevoegd: 08-06-2021, 16.15 uur
De motor werd opgehaald door bergingsbedrijf Ista.
De motor werd opgehaald door bergingsbedrijf Ista.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

OOSTERLAND - Op de Rijksweg (N59) bij Oosterland is dinsdagmiddag een motorrijder gewond geraakt bij een verkeersongeluk. Door het ongeval ontstond op de N59 een flinke file.

De motorrijder kwam rond 15.15 uur ten val ter hoogte van de Molenweg, vermoedelijk na een botsing met een auto. Na het ongeluk werden Rijkswaterstaat, de politie, de ambulancedienst en de brandweer ter plaatse gestuurd. De ambulancemedewerkers hebben zich over de motorrijder ontfermd. Over de aard en de ernst van het letsel is nog niets bekend.

Bergingsbedrijf Ista heeft de motor getakeld. Volgens de verkeersdienst van de ANWB zorgde de aanrijding voor een file van 3 kilometer die al met al goed was voor een extra reistijd van meer dan een kwartier. 

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
motor (10-6-2021 om 14:10)
Honda xl1000v varadero bouwjaar 1999 t/m 2002
Derks (9-6-2021 om 14:13)
Is er een motor expert die mij kan vertellen welk merk en type motor dit zou kunnen zijn!. Prachtige, waarschijnlijk niet al te zware machine. Hopen dat de berijder er goed van af is gekomen. Beterschap.
Cookie-instellingen beheren