Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer ingezet voor afgebroken takken in Aardenburg

Toegevoegd: 04-07-2021, 17.26 uur
Met behulp van de hoogwerker zijn de takken losgezaagd.
Met behulp van de hoogwerker zijn de takken losgezaagd.
© Foto: Brandweer Stampershoek
Door: Remi Mesu

AARDENBURG - De brandweer is zondagochtend uitgerukt voor takken die van een boom in Aardenburg waren gebroken. Met behulp van een hoogwerker konden de brandweermannen de takken verwijderen.


De brandweer werd rond zondagochtend gealarmeerd voor een melding van stormschade aan de Herendreef in Aardenburg. De spuitgasten van de post Aardenburg waren als eerste ter plaatse maar hadden een hoogwerker nodig om de losgebroken takken te kunnen verwijderen.

Daarom werd rond 09.45 de hoogwerker van de post Stampershoek opgeroepen. Eenmaal ter plaatse konden de takken in de boom afgezaagd worden met behulp van de hoogwerker.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren