Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Brand in leegstaand schoolgebouw Terneuzen

Toegevoegd: 12-07-2021, 23.25 uur
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - In een leegstaand schoolgebouw in Terneuzen heeft maandagavond een kleine brand gewoed. De brandweer moest met twee wagens uitrukken om de brand te bestrijden.


De brand ontstond rond 21.15 uur in een leegstaand schoolgebouw aan de Merwedelaan in Terneuzen. Rond 21.30 werd de ondersteuning van een tweede blusvoertuig gevraagd voor assistentie in de waterwinning.

De brandweer kon om 21.45 het sein 'brand meester' geven. Daarop ventileerden de brandweermannen het gebouw. De gemeente werd gevraagd om het leegstaande pand weer dicht te timmeren. Het is niet bekend wat de oorzaak van de brand was. Ongeveer twee jaar geleden woedde er al een zeer grote brand in de voormalige school, de politie vermoedde dat brandstichting daar de oorzaak van was, dit vermoeden is tot op de dag van vandaag niet bevestigd. 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren