Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Auto op z'n kop bij Terneuzen

Toegevoegd: 13-07-2021, 07.35 uur
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - Een auto is dinsdagochtend na een eenzijdig ongeluk bij Terneuzen op z'n kop beland. De bestuurder van de auto is door de brandweer uit het voertuig bevrijd en is door per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 05.45 uur op de N290 onder het viaduct van de N62. De bestuurder raakte vermoedelijk door een medische oorzaak de macht over het stuur kwijt en belandde uiteindelijk met de personenauto op zijn kop.

De brandweer moest ter plaatse komen om de bestuurder uit de personenauto te helpen. Ook werd de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen voor het ongeluk. De helikopter vloog echter niet door naar Terneuzen omdat de Belgische Mobiele Urgentiegroep (MUG) al onderweg was. Om de hulpdiensten veilig hun werk te laten doen, was het deel van de N290 onder het viaduct tijdelijk afgesloten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren