Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Scootmobiel in de sloot bij Middelburg

Toegevoegd: 16-07-2021, 18.15 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een bestuurder van een scootmobiel is vrijdagmiddag in Middelburg in de sloot beland. De bestuurder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 17.20 uur bij de rotonde van Laan der Verenigde Naties met de Walcherseweg. De bestuurder van de scootmobiel probeerde vermoedelijk uit te wijken en verloor daarbij de controle over het voertuig. De bestuurder belandde vervolgens met de scootmobiel in de naastgelegen sloot.

De brandweer moest ter plaatse komen om met behulp van ladders de bestuurder en de scootmobiel uit de sloot te halen. De chauffeur van de scootmobiel is in de ambulance verzorgd om vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht te worden. Het is niet bekend wat de ernst van de verwondingen zijn.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren