Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Auto op z'n kop onderaan dijk Stavenisse

Toegevoegd: 25-07-2021, 12.29 uur
Door: Roland de Jong

STAVENISSE - De hulpdiensten zijn vanochtend uitgerukt nadat bij Stavenisse een auto op zijn kop was aangetroffen onderaan de Oudelandsedijk.


Een passant belde rond 10.20 uur het alarmnummer nadat een personenauto was ontdekt die ogenschijnlijk eerst een boom had geraakt en vervolgens onderaan de dijk bij een sloot op zijn kop tot stilstand was gekomen. Het was niet direct duidelijk of er nog mensen in het voertuig zaten en daarom werd ook de brandweer opgeroepen.

Het ongeluk bleek eerder al te zijn gebeurd en er bevond zich niemand meer in of bij de auto. De politie heeft de eigenaar van het voertuig achterhaald. Deze had voor zover bekend geen ernstige verwondingen aan het ongeluk overgehouden. Bergingsbedrijf Van Eijck heeft de zwaar beschadigde BMW getakeld. Rond 12.30 uur was de weg weer helemaal vrij.

Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren