Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Traumahelikopter ingezet voor noodsituatie op schip

Toegevoegd: 26-07-2021, 04.57 uur
Door: Remi Mesu

BRUINISSE - De traumahelikopter is in de nacht van zondag op maandag opgeroepen voor een medisch incident aan boord van een schip in Bruinisse. Eén persoon is daar met behulp van een hoogwerker uit de boot gehaald en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het incident gebeurde rond 03.00 uur aan boord van het schip Tertius dat aan de Havenkade in Bruinisse lag afgemeerd. De brandweer werd ingezet om de ambulancedienst te assisteren. Met behulp van een hoogwerker werd een persoon van boord gehaald.

De traumahelikopter uit Rotterdam kwam ook ter plaatse voor het incident in Bruinisse. Een arts van het Mobiel Medisch Team (MMT) reed uiteindelijk mee met de ambulance richting het ziekenhuis. 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren