Weerbericht:
Vandaag bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer ingezet voor wateroverlast in woningen Colijnsplaat

Toegevoegd: 26-07-2021, 13.40 uur
De brandweer kon in de West Havenstraat het water wegpompen.
De brandweer kon in de West Havenstraat het water wegpompen.
© Foto: Brandweer Colijnsplaat-Kortgene
Door: Remi Mesu

COLIJNSPLAAT - De brandweer van Colijnsplaat en Kortgene zijn zondagavond uitgerukt voor meldingen van wateroverlast in Colijnsplaat. Het water zou onder meer bij woningen naar binnen komen.


Rond 19.40 uur kreeg de brandweer meldingen binnen van bewoners uit de West Havenstraat en de Hovenierstraat waar door de regenval het water de woning in zou komen. Eenmaal aangekomen in de West Havenstraat pompte de brandweer het water uit de brandgang weg zodat de ondergelopen gang en schuurtjes weer droog waren.

In de Hovenierstraat was wegpompen van het water geen optie voor de brandweermensen. De bewoners hebben daar zelf het water uit hun woningen gekregen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren