Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 34 km

Auto op z'n kop in sloot naast Polredijk Vrouwenpolder

Toegevoegd: 04-08-2021, 01.16 uur
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Twee personen zijn dinsdagavond gewond geraakt nadat ze met hun auto van de Polredijk bij Vrouwenpolder reden en in een lager gelegen sloot belandden.


Het ongeluk gebeurde rond 21.35 uur toen het voertuig vanuit de richting van Vrouwenpolder naar Veere reed. Bij een bocht raakte de auto van de weg, botste tegen een verkeersbord en belandde een stuk lager op zijn kop in een sloot. Na de melding van het ongeval werden diverse brandweerploegen, politie-eenheden en de ambulancedienst opgeroepen.

In eerste instantie werd de komst van de brandweerduikers gecanceld maar voor de zekerheid werden de duikers even later toch ter plekke gevraagd om de sloot nog even te controleren op eventuele andere slachtoffers die niet in het voertuig hadden gezeten. Gelukkig werd er niemand aangetroffen. De ambulancedienst heeft de gewonden naar het ziekenhuis gebracht.

Bergingsbedrijf Van Halst heeft de zwaar beschadigde auto getakeld. Rond 23.00 uur kon het wrak worden afgevoerd. De weg was in de tussentijd volledig afgesloten voor het verkeer. De politie zorgde voor een omleiding.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anneke (4-8-2021 om 17:11)
Dat gebeurt niet bij 60 km/uur
Cookie-instellingen beheren