Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Traumahelikopter uitgerukt voor noodsituatie op strand Vrouwenpolder

Toegevoegd: 08-08-2021, 23.22 uur
Door: Remi Mesu

VROUWENPOLDER - De traumahelikopter is zondagavond geland op het strand bij Vrouwenpolder. Op het strand waren de hulpdiensten uitgerukt voor een medische noodsituatie bij een vrouw. Zij is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.


De medische noodsituatie ontstond 21.30 uur op het strand Breezand bij Vrouwenpolder. Ter hoogte van Paviljoen Breezand moest een vrouw worden geholpen door de strandwacht, ambulancedienst en politie. Ook werd de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen voor de noodsituatie bij het strandpaviljoen.

De helikopter landde uiteindelijk op het strand om assistentie te verlenen. De ambulancedienst vervoerde de vrouw later met spoed richting het ziekenhuis in Goes. Een arts van het Mobiel Medisch Team reed daarbij mee in de ambulance. De traumahelikopter volgde de ambulance om de arts op te pikken bij het ziekenhuis.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (9-8-2021 om 00:25)
En ook met dank aan eerste hulp verlening van medewerkers strandpaviljoen breezand
Cookie-instellingen beheren