Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 27 km

Voetganger geschept in Renesse, slachtoffer zwaargewond

Toegevoegd: 12-08-2021, 03.46 uur
Door: Manfred Berrevoets

RENESSE - Een voetganger is vannacht in Renesse ernstig gewond geraakt nadat hij werd geschept door een automobilist. Het slachtoffer, een 21-jarige man uit Doornenburg, is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 02.05 uur op de Roelandsweg. Een 47-jarige automobilist uit de gemeente Goeree-Overflakkee kwam hier in botsing met de voetganger. Deze kwam op de voorruit van de auto terecht. Het slachtoffer raakte volgens de politie ernstig gewond.

Naast een traumahelikopter waren er ook twee ambulances ter plaatse. Het slachtoffer is vervolgens met een ambulance naar de traumahelikopter gebracht. Deze heeft de gewonde overgebracht naar het ziekenhuis.

Om de toedracht van de aanrijding te achterhalen heeft de politie onderzoek gedaan en getuigen gehoord.Een bergingsbedrijf heeft de auto weggetakeld voor verder politieonderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alod (12-8-2021 om 04:30)
Beterschap!
Cookie-instellingen beheren