Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 21 km

Man op scooter rijdt mensen op strandovergang aan

Toegevoegd: 12-08-2021, 18.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft vanmiddag een 23-jarige Vlissingen aangehouden nadat hij met zijn scooter voor overlast zorgde, meerdere mensen aanreed en een vuurwapen bij zich had.


Agenten kregen iets na 16.00 uur een melding dat een scooterrijder gevaarlijk rijgedrag vertoonde nabij de Zwanenburg in Vlissingen. Bij aankomst van de agenten gaf de scooterrijder plots gas en raakte hierbij meerdere mensen die over de strandovergang liepen. Er is een ambualnce ingezet omdat meerdere personen letsel hadden opgelopen. Alle personen konden ter plaatse worden behandeld en hoefden niet naar het ziekenhuis.

De scooterrijder is aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex. Uit onderzoek bleek dat hij een vuurwapen in zijn tas had. Zowel het vuurwapen als de scooter zijn in beslag genomen voor nader onderzoek.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henkie (13-8-2021 om 10:38)
Vast zetten en het wetboek van srafrecht uit het hoofd leren, dan denkt hij een volgende keer wel na, voordat hij mensen aanrijding.!
fietser (13-8-2021 om 09:21)
Wat een afgang!!! Rare figuren lopen en rijden er rond. Ook een variant van Corona!?
Michelle (12-8-2021 om 18:52)
Die spoort dus echt niet!
Cookie-instellingen beheren