Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Botsing op kruising in Goes

Toegevoegd: 14-08-2021, 00.04 uur
Door: Remi Mesu

GOES - Twee auto's zijn vrijdagavond tegen elkaar gebotst in Goes. Bij het ongeluk liepen de twee personenauto's dusdanig veel schade op dat de beide auto's getakeld moesten worden.


Het ongeluk gebeurde rond 21.55 uur op de kruising van de N664 met de Deltaweg (N256). Bij de verkeerslichten raakten twee personenauto's zwaar met elkaar in botsing. Een van de auto's ramde bij het ongeluk het andere voertuig in de zijkant. Daarbij verloor de auto veel vloeistof dat op de weg belandde. Het is niet bekend of er na het ongeluk iemand naar het ziekenhuis is gebracht.

De kruising bij de verkeerslichten werd al snel door de politie en Rijkswaterstaat gedeeltelijk afgesloten om de hulpdiensten hun werk veilig te laten doen. Nadat de auto's door een berger waren getakeld kwam een speciaal bedrijf ter plaatse om het asfalt te reinigen. Toen die werkzaamheden waren afgerond, kon de kruising weer worden vrijgegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (15-8-2021 om 08:45)
Voordat men weer conclusies gaat trekken hier in de reacties en met vingertjes gaat wijzen en veroordelingen voltrekt; ER HANGEN DAAR CAMERA’S!! Oké?
Cookie-instellingen beheren