Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Persoon naar het ziekenhuis na bedrijfsongeval

Toegevoegd: 14-08-2021, 17.39 uur
Door: Remi Mesu

GOES - Bij een logistiek bedrijf in Goes is zaterdag een arbeidsongeval gebeurd waarbij iemand bekneld is komen te zitten. De traumahelikopter werd opgeroepen voor het incident, maar kwam niet meer ter plaatse.


Het ongeval gebeurde rond 16.00 uur bij een transportbedrijf aan de Hudsonweg in Goes. Een man was tijdens het werken met een lopende band met zijn arm bekneld geraakt. Hulpdiensten, waaronder de politie, brandweer en ambulancedienst, kwamen snel ter plaatse om hulp te verlenen.
 

Ook werd de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen voor het ongeval. Echter duurde de aanvliegtijd van de helikopter te lang voor het ambulancepersoneel. Hierdoor werd besloten om het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis te rijden. De toedracht van ongeval zal worden onderzocht door de Inspectie SZW.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren