Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 34 km

Twee gewonden bij auto-ongeluk Driewegen

Toegevoegd: 16-08-2021, 02.16 uur
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - Bij een eenzijdig ongeluk in Driewegen (Borsele) zijn zondagavond twee personen gewond geraakt. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde rond 23.00 uur op de Staartsedijk. Een personenauto belandde hier op zijn kop nadat deze van de dijk was gereden en eerst onder meer een hekwerk omver had gereden. De brandweer werd opgeroepen om de inzittenden te bevrijden. Ze zijn door ambulanceteams naar het ziekenhuis gebracht.

Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. De politie onderzoekt of er alcohol in het spel was. Bergingsbedrijf De Moor heeft de zwaarbeschadigde auto rond 00.30 uur geborgen.

Zie ook:

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren