Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Auto in sloot Noordwelle, inzittenden spoorloos

Toegevoegd: 17-08-2021, 05.22 uur
Door: Roland de Jong

NOORDWELLE - De hulpdiensten hebben vannacht bij de Recreatieverdeelweg (N652) bij Noordwelle gezocht naar de inzittenden van een personenauto die in een sloot was aangetroffen. Uiteindelijk werd ter plekke niemand aangetroffen. Later werd wel een inzittende achterhaald.


De auto werd rond 03.10 uur aangetroffen tussen Burgh-Haamstede en Renesse. Vrijwel direct na de melding werden ambulanceteams, een traumahelikopter en de brandweer opgeroepen. Er werden ook brandweerduikers gealarmeerd maar er bleek sprake te zijn van een ondiepe sloot en omdat er niemand werd aangetroffen werd de komst van de duikers rond 03.40 uur geannuleerd.

De politie startte een onderzoek naar wie er in de auto had gezeten en stuitte hierbij op een man die aangaf in het voertuig te hebben gezeten. Hij verklaarde als passagier in de auto te hebben gezeten, wakker te zijn geworden en toen te hebben geconstateerd dat de auto in de sloot lag en dat de bestuur der was verdwenen. De man raakte licht onderkoeld maar hoefde niet naar het ziekenhuis en werd door de politie teruggebracht naar de ongevalslocatie.

Bergingsbedrijf Van Halst heeft de auto uit de sloot getrokken. Het voertuig bleek nog te kunnen rijden. De man die verklaarde passagier te zijn geweest, heeft daarom zelf zijn auto weggebracht.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (17-8-2021 om 14:11)
raar verhaal
Grote Smurf (17-8-2021 om 13:03)
Ik hoop dat ze ook nog even een speekseltest hebben afgenomen? Ik kan ook wel twee deuren opendoen en met zo'n verhaal komen dat ik passagier was en dat de bestuurder gevlucht is. Alcohol ruik je als agent zijnde zo maar misschien was hij bang voor een speekseltest? Er zit een kenteken op dus achterhaalt worden na al het sleepwerk ontkom je toch niet aan. Je gaat niet zomaar de plek van het ongeval verlaten en zeker niet als passagier zijnde. Een logische redenatie lijkt mij. En anders moet die jongen meteen de naam van de bestuurder door kunnen geven die in dit geval de plek van het ongeval heeft verlaten. Op z'n minst erg vreemd hoe dit gegaan is maar misschien is niet alles bekend gemaakt.
Johan (17-8-2021 om 10:33)
Dus je ligt te slapen in je eigen auto terwijl een ander rijdt. Die ander rijdt de auto een sloot in en loopt weg. Daarna (!) word je pas wakker en overzie je de situatie. Je ziet dat de bestuurder weg is en dan vertrek je ook maar. Vervolgens word je gevonden en wordt je auto uit de sloot gehaald. Dan stap je in en rijd je naar huis. Wat een raar verhaal, ik zou zeggen: Maak dat de kat wijs! Ik denk dat het verstandig is wanneer de politie hier eens een onderzoekje naar doet.
Cookie-instellingen beheren