Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 31 km

Auto tegen boom, bestuurder met spoed afgevoerd

Toegevoegd: 17-08-2021, 21.05 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - De bestuurder van een personenauto is vanavond met spoed afgevoerd naar een ziekenhuis na een eenzijdig verkeersongeval in Sas van Gent.


Het slachtoffer reed rond 20.10 uur over de Zandstraat en reed hier net voor de kruising met de Westkade (N252) tegen een dikke boom. De auto kwam tegen de boom tot stilstand en de bestuurder raakte gewond. De gewonde zat niet bekneld. De ambulancedienst heeft zich over het slachtoffer ontfermd en vervolgens met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

Waardoor de automobilist precies van de weg raakte, is niet bekend. Het Team Verkeer van de politie Zeeland-West-Brabant onderzoekt het ongeval.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren