Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Gewonde bij ongeluk Oesterdam Rilland

Toegevoegd: 19-08-2021, 01.04 uur - Update: 19-08-2021, 02.41 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een automobilist is woensdagavond laat gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeluk op de Oesterdam (N659) tussen Rilland en Tholen. De bestuurder bleek onder invloed te hebben gereden, zo meldt de politie.


Het slachtoffer raakte rond 23.05 uur aan de zijde van Rilland in de berm en reed vervolgens het talud af om uiteindelijk in het water van de oever van het Bathse Spuikanaal tot stilstand te komen. De brandweer werd opgeroepen vanwege een mogelijke beknelling maar hiervan bleek gelukkig geen sprake te zijn. Wel hebben brandweerlieden de persoon uit het voertuig geholpen.

De automobilist raakte wel gewond. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een agent is ook naar het ziekenhuis gegaan omdat was gebleken dat de automobilist onder invloed van alcohol had gereden. Hoeveel de man precies op had, is niet nog bekend. Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft de auto, een Ford Fiësta van mei dit jaar, weer de weg op getrokken en vervolgens afgevoerd. Het voertuig gaf op het display allerlei storingsmeldingen en is ondanks zijn leeftijd vermoedelijk total loss.

Vanwege het ongeluk was de Oesterdam in eerste instantie volledig afgesloten en werd verkeer omgeleid via de parallelweg, vanaf middernacht was alleen één rijbaan buiten gebruik. Even na 00.30 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (19-8-2021 om 09:36)
Hoop dat ze dan alleen zichzelf er mee hebben en niet een ander meenemen in hun roes. Tegenwoordig dagelijkse kost lijkt het wel.
Rien (19-8-2021 om 06:46)
Onder invloed rijden blijft gewoon doorgaan,dus moet er zwaarder gestraft worden. Gistermiddag zat er een persoon in een grijze VW polo op de carpoolplaats in Zierikzee te blowen achter het stuur dus die gaat daarna gewoon weer de weg op onder invloed dus (je zult zo´n gek maar weer tegenkomen).
Cookie-instellingen beheren