Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 17 km

Veel hulpverleners bij noodsituatie in Vlissingen

Toegevoegd: 19-08-2021, 07.25 uur - Update: 19-08-2021, 07.51 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De hulpdiensten zijn vanochtend massaal uitgerukt voor een medische noodsituatie in een nieuwbouwwoning aan de De Willem Ruysstraat in Vlissingen.


Twee ambulances werden rond 06.20 uur met spoed naar het huis gestuurd omdat op de eerste etage iemand dringend medische hulp nodig had. Ook drie politie-eenheden werden opgeroepen. Later volgde ook nog een alarmering voor het team van de Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2.

De helikopter landde rond 06.55 uur op het terrein naast het Museum Scheldewerf. In de tussentijd was ook de hoogwerker van de Vlissingse brandweer ter plekke gekomen met in de alarmering de melding dat sprake was van een reanimatie. De hoogwerker stelde zich op voor de woning om de patiënt horizontaal naar beneden te kunnen halen.

Even na 07.00 uur was de persoon op de grond en kon deze naar de gereedstaande ambulance worden gebracht. Enkele minuten later werd de patiënt met spoed afgevoerd naar een ziekenhuis en keerde de helikopter terug naar Rotterdam. Vanwege het incident was de De Willem Ruysstraat volledig afgesloten.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren