Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Engeltje op schouder bij ongeluk Geersdijk

Toegevoegd: 20-08-2021, 02.29 uur - Update: 20-08-2021, 02.52 uur
Door: Roland de Jong

GEERSDIJK - Een automobiliste heeft vannacht een engeltje op haar schouder gehad toen ze bij Geersdijk van de weg raakte en rakelings langs twee bomen een droge sloot in schoot.


De vrouw reed rond 00.20 uur over de Provincialeweg. Ter hoogte van de kruising met de Calvlietlaan bij Landgoed Rijckholt reed de vrouw door onbekende oorzaak de linkerberm in. Vervolgens raakte de auto een paaltje en reed deze rakelings langs een boom. De auto schoot vervolgens de Calvlietlaan over om opnieuw een boom op een haar na te missen en tot stilstand te komen in een droge sloot. In de tussentijd werd nog wel een bord uit de grond gereden.

Na de melding werd de brandweer van Kamperland opgeroepen. De brandweerlieden hielpen het slachtoffer uit de auto en vervolgens werd ze behandeld door de ambulancedienst. De vrouw is hierna voor nader onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis. Het letsel van de vrouw leek op het eerste gezicht mee te vallen. De Renault van het slachtoffer is rond 01.30 uur getakeld door bergingsbedrijf Van Halst uit Kamperland.

Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren