Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 37 km

Gewonde bij botsing in Middelburg

Toegevoegd: 28-08-2021, 13.49 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een botsing tussen twee auto’s in Middelburg is zaterdagmiddag forse schade ontstaan. Eén persoon raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.


Rond 12.10 uur gebeurde de aanrijding op de Leliëndaalseweg. In een bocht kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. Door de klap botste één van de voertuigen tegen een boom en kwam zwaar beschadigd tot stilstand. De andere auto kwam tientallen meters verder op de rijbaan tot stilstand.

De hulpdiensten zijn ter plaatse gegaan en hebben de weg tijdelijk afgesloten. Het personeel van een ambulance heeft alle betrokkenen onderzocht. Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de voertuigen weggesleept en de weg weer vrij gemaakt. Over de toedracht van de aanrijding is nog niks bekend gemaakt.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren