Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 21 km

Botsing auto-vrachtwagen Deltaweg Goes

Toegevoegd: 30-08-2021, 10.29 uur - Update: 30-08-2021, 10.45 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een automobilist heeft vanochtend een flinke ravage aangericht bij een ongeval op de Deltaweg (N256) tussen Goes en Wilhelminadorp. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.


De automobilist reed rond 09.20 uur nabij het verdrijvingsvlak bij de kruising met de 's-Heer Hendrikskinderendijk tegen de linker voorzijde van een vrachtwagen. Vervolgens reed de personenauto een lantaarnpaal uit de grond. Het voertuig kwam tot stilstand op de parallelweg. Na de melding werd uitgegaan van een beknelling en werden onder meer de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen.

Ter plaatse bleek de situatie gelukkig erg mee te vallen: er was geen sprake van een beknelling en gewonden waren er evenmin niet. De brandweer kon dan ook al snel weer inrukken en de opgeroepen traumahelikopter kwam niet meer ter plekke. Rond 10.00 uur werd de personenauto getakeld door bergingsbedrijf De Moor. De vrachtwagen kon zelf verder rijden.

Het ongeluk zorgde voor files in beide richtingen. De wegbeheerder zorgde samen met de politie voor het langs de ongevalslocatie leiden van het overige verkeer. Even na 10.00 uur was de weg weer vrij. Er moest toen nog wel worden opgeruimd bij de parallelweg.

Zie ook:

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lies (30-8-2021 om 10:44)
Vergekomen met inhalen wat niet meer kon om perse wat voor hen langzaam rijdende vrachtauto voor te willen zijn. Plus file en dus heleboel mensen te laat komen door een actie wat domme winst moest halen.
Cookie-instellingen beheren