Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Vrouw zwaargewond na aanrijding Hulst

Toegevoegd: 07-09-2021, 17.13 uur
Door: Remi Mesu

HULST - Een fietsster is dinsdag bij een ongeluk in Hulst zwaargewond geraakt. In de Zeeuws-Vlaamse plaats werd de vrouw geschept door een automobilist.


Het ongeluk gebeurde rond 14.25 uur op de Zoutestraat in Hulst. Een automobilist en fietsster reden daar op dezelfde weg in dezelfde richting. Door een onbekende reden schepte de auto de fietsende vrouw van achteren. Door de botsing kwam de vrouw hard tegen de voorruit van de auto terecht. Daarbij kwam de fiets zeker twintig meter verder terecht. De traumahelikopter werd opgeroepen voor het incident maar hoefde niet door te komen. Het slachtoffer werd al snel met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Om de toedracht van het ongeluk te onderzoeken werd de FO Verkeer opgeroepen om naar de plaats van het ongeluk te komen. De komst bleek echter niet nodig omdat een motoragent de benodigde informatie al wist te verzamelen. Rond 16.15 uur was het onderzoek afgerond en kon de weg weer vrijgegeven worden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (7-9-2021 om 21:54)
De zon te fel of met andere dingen bezig? Als je met de auto rijdt en je ziet een fietser niet? Dat overdag!! Sterke voor beiden en hopelijk komt het allemaal goed met de fietser.
Cookie-instellingen beheren