Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Brandweer ingezet voor ongeluk bij Vogelwaarde

Toegevoegd: 09-09-2021, 19.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

VOGELWAARDE - De hulpdiensten zijn vanmiddag uitgerukt na een melding dat er een personenauto van de weg was geraakt bij Vogelwaarde. De auto kwam in de sloot tot stilstand.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 16.00 uur op de Schoolstraat. De bestuurder raakte vermoedelijk onwel en kwam naast de weg in de sloot tot stilstand. Naast een ambulance rukte ook de brandweer uit. Deze heeft geassisteerd om het slachtoffer uit het voertuig te halen.

De gewonde is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse gekomen om de auto weg te slepen. De Schoolstraat was tot 17.15 uur volledig afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren