Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Cabine vrachtwagen volledig afgebrand

Toegevoegd: 16-09-2021, 15.23 uur
Door: Remi Mesu

SINT PHILIPSLAND - De cabine van een vrachtwagen is donderdag bij Sint Philipsland volledig afgebrand. In verband met de brand werd de N257 tijdelijk afgesloten voor het verkeer richting de Philipsdam.


De hulpdiensten kregen rond 12.00 uur een melding binnen van een voertuig dat vlam had gevat op de N257 bij Sint Philipsland. Ter plaatse bleek dat de cabine van de vrachtwagen in de brand stond. Meerdere eenheden van de brandweer gingen ter plaatse om het vuur te doven maar konden niet voorkomen dat de voorkant van de vrachtauto afbrandde.

Om de hulpdiensten veilig hun werk te laten doen, werd de N257 tijdelijk afgesloten voor verkeer richting de Philipsdam. De voertuigen die die kant op moesten, werden omgeleid via de paralelweg naast de N257. De weg weer vrijgegeven toen de vrachtwagen geborgen was.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren