Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Brandbom naar binnen bij dierenkliniek Terneuzen

Toegevoegd: 18-09-2021, 01.47 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij AniCura Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen in Terneuzen is vrijdagavond laat een brandbom naar binnen gegooid. De politie is een onderzoek gestart.


Volgens een woordvoerder van de politie kwam rond 22.45 uur de melding binnen dat bij de dierenkliniek aan de Van Diemenstraat een brandend voorwerp naar binnen zou zijn gegooid. Naast de politie werd ook de brandweer opgeroepen. Die rukte met spoed uit vanaf de Terneuzense brandweerpost Zuidlandstraat. De situatie was snel onder controle en de brandweer kon dan ook het nader bericht 'kleine brand' geven. Er raakte niemand gewond. Wel bleef in één van de ruiten een flink gat achter en was er binnen schade.

Volgens de politie is de brandstichter vermoedelijk een jongeman. Hij reed op een fiets, was donker gekleed en had een zwarte rugzak bij zich met daarop rode/gele strepen. De man zou zijn weggegaan in de richting van de Houtmanstraat. De politie is een onderzoek gestart naar de dader van de brandstichting. Salvage is ingeschakeld om de medewerkers van de dierenkliniek te helpen bij het afhandelen van de schade.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GoverntheMente (19-9-2021 om 01:07)
Hopen dat het een éénmalige(of 2x) opvlieging was die avond en niet een nieuwe pyromaan die nog meer branden gaat (proberen) te stichten.
R2 (18-9-2021 om 09:43)
Wat een ziekelijke en laffe mensen lopen er rond. Hoe krijg je het in je hoofd om zulke dingen te verzinnen.
Michel (18-9-2021 om 09:28)
Hoe gestoord ben je dan maar. Deze soort lui horen niet niet thuis
Truus (18-9-2021 om 07:44)
Walgelijk! Hoe haal je het in je hoofd om zoiets te doen.
Cookie-instellingen beheren