Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Oldtimer betrokken bij botsing N57 Kamperland

Toegevoegd: 18-09-2021, 12.14 uur - Update: 18-09-2021, 13.37 uur
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Een bijna 90 jaar oude auto is zaterdag aan het einde van de ochtend beschadigd geraakt bij een aanrijding op de Oost-westweg (N57) bij Kamperland.


De Buick Sedan 57 met als bouwjaar 1933 raakte rond 10.30 uur betrokken bij een botsing met een ander voertuig. Dat gebeurde ter hoogte van De Banjaard op de rijbaan richting Vrouwenpolder. Omdat werd gemeld dat er mogelijk sprake was van letsel werd ook de ambulancedienst gewaarschuwd. Volgens een woordvoerder van de politie bleek na onderzoek niemand naar het ziekenhuis te hoeven.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de oldtimer, die schade had aan de voorzijde, getakeld. Het ongeluk zorgde voor hinder voor het overige verkeer. Bij tijd en wijle stonden er in beide richtingen files. De politie leidde het verkeer samen met Rijkswaterstaat langs de ongevalslocatie.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (19-9-2021 om 14:20)
De mooie oude Buick werd dus rechts in gehaald door een Volvo V 70 die over het verdrijvingsvlak reed en de Buick afsneed (vandaar die rechts voor schade bij de Buick), toch nog even snel ervoor, ik kon dat prima zien want ik reed erachter met een Nash
Cookie-instellingen beheren