Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Traumaheli opgeroepen naar gevangenis Middelburg

Toegevoegd: 19-09-2021, 00.58 uur - Update: 19-09-2021, 09.26 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Brandweer, politie en ambulancedienst zijn zaterdagavond laat ingezet voor een incident in gevangenis Torentijd in Middelburg. Een opgeroepen traumahelikopter werd niet meer ingezet.


Rond 23.15 uur kwam een brandmelding binnen vanuit het complex aan de Torentijdweg. Hierop werd een tankautospuit van de brandweer ter plekke gestuurd. Rond 23.45 uur werd ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. Deze werd net voor Schouwen-Duiveland gecanceld.

Politie-eenheden stelden zich rond de gevangenis op maar de meeste eenheden vertrokken weer toen de komst van de traumahelikopter was geannuleerd. Omstreeks 00.20 uur vertrokken de hulpdiensten weer. Voor zover bekend heeft de ambulancedienst niemand meegenomen voor vervoer naar het ziekenhuis.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren